Blog
Proč neříkáme, že jsou naše svačiny zdravé
Na začátku stála myšlenka, dovézt dětem svačinu do škol. Ulevit rodičům, potěšit malé strávníky možností výběru. Hned v závěsu přišla na řadu otázka, jaké svačiny to budou. Adéla měla jasno, chtěla, aby krásně vypadaly, úplně lákaly k nakousnutí a také tak chutnaly. Ozývaly se nápady jako: luxusní dip, vůně bylin, křupavý salát, bezlepková tortilla a tak.
Celý článekJeden příběh o superkyselých Bon Parech
Tenhle příběh se stal už před pár lety, když byl můj syn v první třídě. Tehdy jsem ještě opravdu trpěla, když moje děti jedly sladkosti a všemožně jsem se snažila ošetřit nejrůznější situace, aby jich bylo nezbytně nutné minimum. Nechápala jsem, proč mým dětem dávají bonbóny lidé na ulici, paní na poště, v čekárnách apod. Trápilo mně to.
Celý článekSladké možnosti
Kromě průmyslově vyráběného bílého řepného cukru, který dnes z nejrůznějších a mnohdy nepochopitelných důvodů najdete i v šunce, existuje v současné době na trhu nepřeberné množství možností, jak si „osladit život“ nebo snad raději jídlo. A máme pro vás dobrou zprávu – jde to i zdravě! V následujícím přehledu naleznete tipy na zdravá přírodní sladidla.
Celý článek